Home Sitemap
Gemeni 2013: Horoscopul iubirii
Zodia Gemeni in 2013: previziuni astrologice, horoscop anual 2013.

Horoscop dragoste Gemeni 2013

Gemeni

Saturn a parasit casa romantismului si a sexualitatii Gemenilor in luna octombrie a anului trecut, dupa o sedere de 3 ani, in care se poate sa-ti fi adus o serie de blocaje sau frustrari, sa-ti fi rapit din entuziasm, sa te fi indemnat la o abordare a erotismului rationala, lipsita de fantezie si simtul umorului. Dar acum calea este libera pentru exprimarea deplina a iubirii carnale!

In angrenajul primei jumatati a anului 2013, cuplul sau partenerul de cuplu sunt piese de rezistenta: Jupiter, stapanul casei relatiilor, este chiar in zodia Gemenilor! Aceasta pozitie iti aduce mai aproape iubirea, strange legaturile cu celalalt sau iti plaseaza in atentie diferite subiecte legate de dragoste, casatorie, parteneriat.

Luna martie 2013 exalta sentimentele si rascoleste senzualitatea, iar luna mai 2013 este, poate, cea mai fericita luna din an.

Iunie 2013 este pasional, plin de dorinte, aprig si nerabdator. Tandemul pe care il face Jupiter cu arzatorul Marte chiar in zodia Gemenilor promite un varf de forma fizica si de vigoare sexuala. Poate sa-ti scoata in cale dragostea aprinsa si aventura, dar te poate indemna, de asemeni, catre excese si acte nechibzuite.

Trecerea lui Jupiter in Rac face ca partea a doua a anului 2013 sa fie marcata de o mai mare nevoie de siguranta. Romantismul nu este dispus sa depaseasca granitele de securitate, iar banii si valorile materiale au un cuvant greu de spus in viata de cuplu - si invers.

De la jumatatea lunii august si pana spre finele anului 2013, se observa o activitate mai intensa, sustinuta de tranzitele astrelor personale (Venus, Mercur, Soare) prin sectoarele afective ale Gemenilor.

Pe 7 decembrie 2013 Marte inaugureaza o perioada de avant amoros, care va dura pana in vara anului 2014.

- Citeste horoscopul 2013 detaliat!

Horoscop 2013: Micheline

Horoscop 2013
horoscop anual 2013: zodia Gemeni si iubirea in 2013, previziuni astrologice