Home Sitemap
Rac 2013: Horoscopul iubirii
Zodia Rac in 2013: previziuni astrologice, horoscop anual 2013.

Horoscop dragoste Rac 2013

Rac

In 2013 lucrurile sunt privite cu seriozitate, responsabilitate si, uneori, cu inflexibilitate. Pluto in casa cuplului Racului si Saturn in casa erotismului Racului imping catre cautarea autenticului, a esentelor, poate chiar a perfectiunii. Relatiile tind sa aiba o nota profunda, grava, uneori dramatica. Pot aparea incercari, frustrari, interdictii, intarzieri, imposibilitati.

Sunt posibile, insa, si alte scenarii. De exemplu, cu Pluto in casa relatiilor Racului, perechea ta urmareste cu concentrare anumite teluri, sau cu Saturn in casa a cincea a Racului apar responsabilizari sau eforturi suplimentare legate de copii, sarcina, statutul de parinte.

Exista multe feluri in care se pot manifesta Pluto si Saturn. Ideea comuna este de focalizare, seriozitate, maturitate, asumare. Asta nu exclude pasiunea. Ea zace in adancuri, desi incerci sa o controlezi.

Atentie, insa: cand ai de-a face cu Pluto si Saturn, rareori ai control asupra lucrurilor. Sunt planete de soarta, care nasc situatii inevitabile, al caror curs nu poate fi schimbat.

Totusi, exista mai multe pete de culoare in acest an 2013 marcat de sobrietate.

De exemplu, ianuarie 2013 este o luna foarte activa sentimental, care aduce evenimente, dar si o anume bunavointa, gratie si vioiciune amoroasa, datorita faptului ca prin casa relatiilor Racului trec Venus, Mercur si Soarele.

Eclipsa de Luna din 25 aprilie 2013 poate avea o semnificatie speciala legata de sexualitate sau copii, iar efectele ei tind sa se produca intr-un interval de circa 2 saptamani inainte si dupa aceasta data.

Cu Venus si Mercur in Rac, iunie 2013 aduce farmec si pofta de ghidusii.

Septembrie 2013 este o luna cu accente senzuale.

Pe 5 noiembrie 2013, Venus intra in casa cuplului Racului, unde va sta neobisnuit de mult: pana pe 5 martie 2014. Este o perioada de referinta pentru relatii.

- Citeste horoscopul 2013 detaliat!

Horoscop 2013: Micheline

Horoscop 2013
horoscop anual 2013: zodia Rac si iubirea in 2013, previziuni astrologice