Home Sitemap
Balanta 2014: Horoscopul iubirii
Zodia Balanta in 2014: previziuni astrologice, horoscop anual 2014.

Horoscop dragoste Balanta 2014

Balanta

Cu Uranus in casa relatiilor Balantei, perioada 2011-2018 este trepidanta, jalonata de schimbari care privesc cuplul sau partenerul/partenera de cuplu.

Pentru a naviga cu succes prin acesti ani, ai nevoie de adaptabilitate si bunavointa. Iar in prima parte a lui 2014, mai mult ca oricand, fiindca Uranus este prins intr-o configuratie tensionata.

Si nu este doar asta. Stapanul casei relatiilor Balantei, Marte, se afla in ciclul retrogradarii chiar in Balanta, unde va sta neobisnuit de mult: intre 7 decembrie 2013 si 26 iulie 2014. Aceasta lunga sedere poate avea un impact important asupra vietii de cuplu.

Teoretic, Marte retrograd in Balanta ar trebui sa-ti amplifice sexualitatea si initiativa amoroasa, sa te faca mai dorit(a) si sa aduca in viata ta pasiunea. Numai ca Marte va fi iritat de opozitia cu Uranus si de careurile cu Jupiter si Pluto si va tinde sa scoata la iveala latura lui negativa, agresiva si conflictuala.

Dincolo de tendinta catre dezacorduri, exista un pericol de criza sau chiar de ruptura, mai ales daca horoscopul personal predispune. Mai mult, pana in martie 2014 Venus, planeta iubirii si stapana Balantei, se afla si ea in ciclul retrogradarii.

Cele mai complicate perioade sunt ianuarie, martie, aprilie (mai ales!) si primele doua decade din mai 2014.

Tranzitele descrise pot sa aduca, totusi, si povesti de dragoste pasionale. Dar acestea tind sa fie zbuciumate si sa sfarseasca prost.

In iulie 2014, tensiunile se evapora ca si cand n-ar fi fost, iar in relatiile Balantei se reinstaureaza armonia.

Sub un splendid mare triunghi intre Marte, Jupiter si Uranus, a doua parte a lui septembrie si toata luna octombrie 2014 promit fericire in dragoste si impliniri in viata de cuplu a Balantelor.

- Citeste horoscopul 2014 detaliat!

Horoscop 2014: Micheline

Horoscop 2014
horoscop anual 2014: zodia Balanta si iubirea in 2014, previziuni astrologice