Home Sitemap
Fecioara 2014: Horoscopul iubirii
Zodia Fecioara in 2014: previziuni astrologice, horoscop anual 2014.

Horoscop dragoste Fecioara 2014

Fecioara

Tendinta astrologica generala a anului 2014 prezinta o conexiune armonioasa intre casa cuplului Fecioarei si casa mintii si a comunicarii Fecioarei. Esti foarte atras(a) de persoane inteligente, care iti stimuleaza gandirea, care te incita prin ceea ce spun sau scriu. La randul tau, devii mai sexy prin vorbele de duh sau prin ideile tale ingenioase.

Neptun, situat in casa cuplului Fecioarei, iti imprima o exaltare romantica minunata, dar care uneori te poate face sa idealizezi si sa te atasezi de persoane nepotrivite.

Stapanul casei relatiilor Fecioarei, Jupiter, este bine situat in prima jumatate a lui 2014 si face ca viata ta sentimentala sa fie propulsata de activitatile colective (colaborari, conferinte, intalniri in cadrul unei asociatii sau fundatii etc.), de participarea la evenimente sociale, de prieteni, suporteri sau protectori.

Configuratia astrologica din prima jumatate a lui 2014 exercita, totusi, o anumita presiune asupra finantelor. Se mai poate ca relatia sa fie cumva marcata de grija banilor sau sa existe alt gen de interferente intre bani si relatia de cuplu.

In 2014, Pluto se afla in continuare in casa iubirii si a erotismului Fecioarei, incercand sa te ajute sa-ti descoperi adevaratele nevoi sufletesti si adevaratul potential sexual.

Efortul lui Pluto, care este de durata, este sustinut in primele doua luni ale anului 2014 de tranzitul prelungit al lui Venus prin casa iubirii Fecioarei. Tranzitul poate aduce evenimente cu adevarat semnificative, chiar daca in ianuarie 2014 unele pot fi stresante, din cauza retrogradarii lui Venus.

Luna Noua din martie 2014 vesteste noroc in dragoste si intamplari fericite, iar aprilie 2014 are un mare potential romantic.

Sfarsitul lui iunie si toata luna iulie 2014 sunt, de asemeni, promitatoare.

Incepand din august 2014, Jupiter, stapanul casei cuplului Fecioarei, nu mai are aceeasi actiune incurajatoare si protectoare. Sunt posibile unele dezamagiri, mai ales in august si noiembrie-decembrie 2014.

- Citeste horoscopul 2014 detaliat!

Horoscop 2014: Micheline

Horoscop 2014
horoscop anual 2014: zodia Fecioara si iubirea in 2014, previziuni astrologice