Home Sitemap
Gemeni 2014: Horoscopul iubirii
Zodia Gemeni in 2014: previziuni astrologice, horoscop anual 2014.

Horoscop dragoste Gemeni 2014

Gemeni

2014 se anunta interesant in plan relational, poate de-a dreptul palpitant.

Marte, planeta dorintei, isi implineste ciclul retrogradarii in casa iubirii si a erotismului Gemenilor. Este o situatie rara, ce face ca Marte sa poposeasca neobisnuit de mult in aceasta casa: aproape 8 luni (7 decembrie 2013 - 25 iulie 2014) in loc de 5-6 saptamani, cum se intampla de obicei.

Prima parte a anului 2014 este doldora de adrenalina, elan amoros si pofte trupesti. Se spune ca Gemenii ar fi un semn al mentalului si al ratiunii. Ei bine, acum vor invata cum este cand instinctele preiau fraele, iar carnea si sufletul isi cer drepturile.

Unii Gemeni isi vor regasi interesul pentru partener si-si vor relansa viata sexuala, altii se vor indragosti nebuneste sau vor actiona nechibzuit in numele iubirii, altii vor fi atrasi de fructul oprit, pe care vor dori cu tot dinadinsul sa-l culeaga, oricat i-ar costa. Indiferent cum, perioada este pasionala, vie, dinamica, plina de intamplari si, probabil, presarata cu incidente.

Nu vor lipsi surprizele si rasturnarile de situatie, fiindca Marte este in opozitie cu Uranus, nici reactiile exagerate, fiindca Marte este in careu cu Jupiter, nici dramele si frustrarile, fiindca Marte este in careu cu Pluto.

Se recomanda prudenta, mai ales in ianuarie 2014, cand se formeaza si alte configuratii stresante, si in perioada 1 martie - 20 mai 2014, cand Marte este efectiv retrograd.

Tot pana in iulie 2014, viata de cuplu este marcata intr-un fel sau altul de subiectul banilor sau al bunurilor materiale.

In iulie 2014 Marte pleaca din casa iubirii si a erotismului Gemenilor, iar situatia se relaxeaza. Relatiile se leaga strans de comunicare si drumuri.

Perioadele intens sentimentale sunt septembrie, octombrie, partea a doua a lunii noiembrie si prima jumatate din decembrie 2014.

- Citeste horoscopul 2014 detaliat!

Horoscop 2014: Micheline

Horoscop 2014
horoscop anual 2014: zodia Gemeni si iubirea in 2014, previziuni astrologice