Home Sitemap
Leu 2014: Horoscopul iubirii
Zodia Leu in 2014: previziuni astrologice, horoscop anual 2014.

Horoscop dragoste Leu 2014

Leu

Prima parte a anului 2014 este mai degraba pasnica.

Saturn, stapanul casei cuplului Leului, formeaza un triunghi armonios cu romanticul Neptun si cu fericitul Jupiter. Situatia este stabila, iar accentul cade mai ales pe viata de familie, pe activitati domestice, pe interese legate de locuinta, proprietati si bunuri.

Este o perioada intima, in care pari a fi interesat(a) mai mult de latura sensibila, emotionala, a relatiei, decat de cea fizica, pasionala. Unii Lei s-ar putea sa vrea sa prinda radacini, sa-si fondeze un camin.

Se mai poate ca munca sau alte responsabilitati sa te acapareze, iar viata sentimentala sa treaca in plan secund.

Nu este exclus ca, la un moment dat, sa impletesti utilul cu placutul. De exemplu, in ianuarie-februarie 2014, cand Venus face un popas prelungit in casa muncii Leului (unde a intrat inca din noiembrie anul trecut) s-ar putea sa lucrezi impreuna cu perechea sau sa ai vreo idila la locul de munca.

Venus este mai generoasa cu fericirea in martie 2014, cand trece prin casa cuplului Leului. Acum socializezi mai mult si-ti deschizi mai usor inima. O mai faci apoi abia in ultima decada din iunie si in primele doua decade din iulie 2014. Dupa care... explozie de fericire!

Pe 16 iulie 2014 Jupiter intra in Leu, iar o data cu venirea lui te cuprinde o mare pofta de viata, de libertate, de orizonturi largi, de aventura. Instinctul sexual se revigoreaza, disponibilitatea amoroasa creste, iar daca apar ocazii, nu te dai inapoi.

Luna august 2014 promite mari impliniri desi, in paralel, poti avea si probleme legate de casa, familie sau parinti.

Entuziasmul jupiterian va continua sa te insoteasca si sa-ti ofere momente memorabile pana la sfarsitul anului 2014, ba chiar si in 2015.

- Citeste horoscopul 2014 detaliat!

Horoscop 2014: Micheline

Horoscop 2014
horoscop anual 2014: zodia Leu si iubirea in 2014, previziuni astrologice