Home Sitemap
Rac 2014: Horoscopul iubirii
Zodia Rac in 2014: previziuni astrologice, horoscop anual 2014.

Horoscop dragoste Rac 2014

Rac

Incarcatura emotionala este foarte mare pana in iulie 2014.

Jupiter se afla in Rac si se manifesta energic, descatusat, dornic de libertate, de actiune si de aventura. Este greu de acordat cu Pluto, aflat in casa relatiilor Racului, care este intens, dramatic, bantuit de exigente si obsesii. Cam la fel este si Saturn, stapanul casei cuplului Racului, aflat in Scorpion.

Pluto si Saturn sunt crispati, restrictivi si analitici, iar Jupiter este dezinvolt si nu se incurca in amanunte. Pluto si Saturn vorbesc despre relatii fascinante, dar complicate si apasatoare, exact opusul a ceea ce vrea Jupiter.

Si se mai intampla un eveniment de mare impact: intrata in casa cuplului Racului la data de 5 noiembrie a anului precedent, Venus nu o paraseste decat pe 5 martie 2014. Este o perioada de referinta pentru cuplu, cu care unii Raci s-au mai intalnit in iarna lui 2005-2006. Doar ca acum contextul este mai incordat, mai complex. Ai grija, mai ales in ianuarie 2014, cand Venus este retrograda!

Tot in ciclul retrogradarii se afla si Marte, care isi prelungeste sederea in Balanta, accentuand distonantele Jupiter-Pluto si provocand agitatie si nervozitate in camin in primele 7 luni din 2014. Daca ai o relatie solida, va putea rezista, dar nu fara eforturi din partea ta.

Un lucru bun tot exista in aceasta perioada: Desi "avariat" de aspectele adverse primite de la celelalte planete, Jupiter ramane optimist si protector si te va ajuta, cat poate, sa traversezi situatia onorabil.

Ar fi bine sa ai grija si in august 2014, cand Marte il intalneste pe stapanul casei cuplului Racului, iar intalnirea se poate solda cu decizii transante.

In rest, eclipsa de Soare din 23 octombrie 2014, conjuncta cu Venus, in casa iubirii Racului, anunta un eveniment neasteptat, dar fericit, iar perioada 26 octombrie - 5 decembrie 2014 este pasionala, dinamica, semnificativa.

- Citeste horoscopul 2014 detaliat!

Horoscop 2014: Micheline

Horoscop 2014
horoscop anual 2014: zodia Rac si iubirea in 2014, previziuni astrologice