Home Sitemap
Sagetator 2014: Horoscopul iubirii
Zodia Sagetator in 2014: previziuni astrologice, horoscop anual 2014.

Horoscop dragoste Sagetator 2014

Sagetator

Uranus impulsioneaza casa iubirii Sagetatorului intre 2011 si 2018. Electrizanta, influenta lui este caracterizata de variatii, innoiri, schimbari neprevazute sau rasturnari de situatie.

Prima parte a anului 2014 exceleaza in aceasta privinta: instigat de opozitia cu Marte (stapanul casei iubirii Sagetatorului) si de careurile cu Pluto si cu Jupiter (stapanul zodiei tale), Uranus iti poate aplica o serie de electrosocuri, ba chiar ar putea sa-ti reconfigureze peisajul romantic si sexual in mod radical.

Cum insa iti plac emotiile tari si ai minunata insusire a optimismului, s-ar putea sa gasesti aceste turbulente ca fiind revigorante sau sa le privesti ca pe o sansa de a explora noi teritorii.

In ceea ce priveste relatiile vechi sau oficializate, acestea pot fi framantate in special de probleme legate de copii, sarcina sau sexualitate.

In afara de peripetiile cu iz uranian, intre 7 mai si 13 iulie 2014 ai de-a face cu unele de tip mercurian. Aflat in ciclul retrogradarii, Mercur ramane in casa relatiilor Sagetatorului mult mai mult decat de obicei.

Fenomenul este cu atat mai interesant cu cat Mercur este chiar stapanul acestei case. Tranzitul exprima o preocupare sporita pentru cuplu sau pentru partener/partenera si este de asteptat sa aduca evenimente semnificative.

Fiindca in aceasta perioada Mercur face o scurta incursiune si intr-una dintre casele financiare ale Sagetatorului, este foarte probabil ca in centrul atentiei sa se afle un subiect legat de bani.

Lucrurile sunt mai greu de controlat in perioada 7 iunie - 1 iulie 2014, cand Mercur este efectiv retrograd, dar se vor limpezi complet in iulie.

In iulie 2014, de altfel, se limpezesc toate apele, adica se linistesc inclusiv furtunile uraniene, iar restul anului este senin si armonios.

- Citeste horoscopul 2014 detaliat!

Horoscop 2014: Micheline

Horoscop 2014
horoscop anual 2014: zodia Sagetator si iubirea in 2014, previziuni astrologice