Home Sitemap
Scorpion 2014: Horoscopul iubirii
Zodia Scorpion in 2014: previziuni astrologice, horoscop anual 2014.

Horoscop dragoste Scorpion 2014

Scorpion

Neptun ramane si in 2014 in casa iubirii Scorpionului, romantic si plin de sperante. Intr-un fel este bine, fiindca astfel mai contrabalanseaza din reticenta lui Saturn, aflat in Scorpion.

Pe de alta parte, Neptun traieste in sfere eterate si este cam ineficient: iubirile nascute sub aripa lui se concretizeaza rar, iar daca se concretizeaza, sunt ambigue sau incerte. Din acest punct de vedere, iti prinde bine tranzitul lui Saturn, pragmatic si realist. Dar sub aceasta dubla influenta Neptun-Saturn, inima poate sa te traga intr-o directie, iar ratiunea in alta.

Se pare ca ai de meditat indelung asupra relatiilor, fiindca Venus, aflata in ciclul retrogradarii, petrece mult timp in casa intelectului Scorpionului (5 noiembrie 2013 ? 5 martie 2014).

Privind lucrurile din alt unghi, Venus este stapana casei cuplului Scorpionului, iar tranzitele ei se reflecta, evident, asupra cuplului. Aflata in ciclul retrogradarii pana in martie 2014, Venus poate aduce intamplari care nasc intrebari de tipul: "Sunt in relatia potrivita?", "Ce vreau de la o relatie?", "Ce asteptari am de la perechea mea?", "Dar perechea mea ce asteptari are de la mine?" si altele asemenea.

Comunicarea in cuplu este esentiala pentru Scorpioni in aceasta perioada. Este bine sa vorbesti despre ce simti si ce te preocupa, eventual sa negociezi cu partenerul/partenera anumite conditii ale traiului in comun. De asemena, relatia poate presupune o corespondenta asidua sau poate implica multe drumuri.

Pentru unii Scorpioni, tranzitul lui Venus poate sa aduca la suprafata iubiri trecute sau frustrari adanc ingropate.

Atmosfera se relaxeaza in aprilie 2014, care este o luna foarte romantica.

In mai 2014 este posibil sa apara unele probleme parteneriale.

Iunie, august, sfarsitul lui octombrie si prima saptamana din noiembrie 2014 sunt intervale de armonie si impliniri.

In rest, atmosfera este neutra.

- Citeste horoscopul 2014 detaliat!

Horoscop 2014: Micheline

Horoscop 2014
horoscop anual 2014: zodia Scorpion si iubirea in 2014, previziuni astrologice