Home Sitemap
Taur 2014: Horoscopul iubirii
Zodia Taur in 2014: previziuni astrologice, horoscop anual 2014.

Horoscop dragoste Taur 2014

Taur

Saturn supune atentiei, in 2014 ca si in anul precedent, subiecte legate de seriozitate, durabilitate, maturitate, rabdare sau timp.

Cand ai de-a face cu Saturn in casa cuplului, esti mai retinut in manifestari si nici celalalt nu se mai indreapta spre tine cu acelasi elan. Adesea te bantuie senzatii de neintelegere, indepartare, raceala sau blocaj. Relatiile sunt puse la incercare, iar cele cu probleme se pot desface.

In unele cazuri, Saturn aduce singuratate; in altele, partenerul/partenera poate trece prin situatii dificile. Uneori, Saturn iti prezinta mai multe oferte, ca sa compari, sa te lamuresti ce vrei si sa alegi in cunostinta de cauza. De regula, nu te lasa sa aluneci pe valul idealismul romantic, ci vrea sa faci alegeri rezonabile.

In prima parte a anului 2014, Saturn este bine aspectat de Jupiter, Neptun si Pluto, care incurajeaza noile cunostinte si promit lucruri bune pentru relatie, prin comunicare, prietenie si drumuri. O legatura la distanta sau o calatorie cu scop sentimental sunt foarte posibile in primul trimestru din 2014.

Pe de alta parte, Marte, stapanul casei cuplului Taurului, sta pana in iulie 2014 in casa muncii, a obligatiilor sau a bolilor, deci pot exista interferente cu aceste domenii. O relatie cu un coleg / o colega, cu cineva care lucreaza in zona medicala sau intr-un mediu cu regulamente stricte (armata, politie etc.) nu ar fi surprinzatoare.

Totusi, Marte nu este intr-o pozitie comoda, asa ca pot sa apara probleme, mai ales intre 1 martie si 20 mai 2014, cand Marte este retrograd.

Iunie 2014 este o luna relaxata si senzuala.

August si prima jumatate a lui septembrie 2014 pot fi pasionale, dar pot aduce si momente dificile sau decizii transante.

Noiembrie 2014 promite evenimente importante, care trebuie tratate cu intelepciune si prudenta.

- Citeste horoscopul 2014 detaliat!

Horoscop 2014: Micheline

Horoscop 2014
horoscop anual 2014: zodia Taur si iubirea in 2014, previziuni astrologice