Home Sitemap
Varsator 2014: Horoscopul iubirii
Zodia Varsator in 2014: previziuni astrologice, horoscop anual 2014.

Horoscop dragoste Varsator 2014

Varsator

2014 poate fi un an foarte romantic... dar nu de la inceput. Pasesti in noul an cu Venus, planeta iubirii Varsatorului, aflandu-se in ciclul retrogradarii in casa a douasprezecea, o casa intunecata si ascunsa, pe care traditia astrologica o considera un taram crepuscular.

Venus a intrat in aceasta zona pe 5 noiembrie anul trecut si sta pana pe 5 martie 2014. Aceasta pozitie poate sublinia doua aspecte: unul, legat de tristete, celalalt, de mister. In primul caz, este rost de dezamagire, despartire, singuratate; se mai poate ca din subconstient sa iasa la suprafata unele refulari sau traume relationale.

Il al doilea caz, ar putea fi vorba despre o poveste de dragoste tainuita, o legatura ilicita, intrigi amoroase, barfe, santaj sau deconspirarea unor secrete intime. Atentie, mai ales daca esti intr-o relatie care are de-a face cu slujba, studiile sau cariera!

Se recomanda prudenta mai ales in ianuarie 2014, cand Venus este efectiv retrograda si lucrurile devin greu de controlat sau pot avea evolutii ciudate.

Dupa o perioada de vreo doua luni de calm relativ, itele se incurca din nou in mai-iunie 2014. De data asta este vorba despre pasiune, sex sau copii, in conexiune cu niste drumuri, vesti sau discutii.

In fine, dupa toate peripetiile, in luna iulie 2014 se produce un mare eveniment: Jupiter intra in casa relatiilor Varsatorului. Incepe, astfel, o perioada de 12 luni favorabila relatiilor, o perioada de inflorire si impliniri. Apar tot felul de oferte si oportunitati, legatura existenta merge mai bine, partenerul/partenera are realizari.

Ultima parte din iulie si toata luna august 2014 pot aduce intamplari absolut speciale.

Relevante sunt si sfarsitul lui octombrie si toata luna noiembrie 2014.

- Citeste horoscopul 2014 detaliat!

Horoscop 2014: Micheline

Horoscop 2014
horoscop anual 2014: zodia Varsator si iubirea in 2014, previziuni astrologice