Home Sitemap
Zodiac Leu - dragoste, prietenie - Acvaria
Despre Leu in Zodiac Acvaria.

Zodiac Leu 2016: dragoste, prietenie

Leu

Nativul Leu este atras de un partener generos, calduros, stralucitor. Doreste un partener increzator in sine si ambitios, loial si creativ, inspirat si spiritual. Poate avea posibilitatea de a-si intalni partenerul in activitati mondene, la teatru, in vacante, la petreceri sau la evenimente sportive. Cauta casatoria din mare dragoste, pentru ca este un romantic idealist, alegand cu grija partenerul.

Un Leu cauta sa descopere in partener o oglinda in care sa-si reflecte propria stralucire. Are tendinte de a considera pe cel apropiat ca pe un fel de obiect de inventar, chiar daca are mari pretentii de la acesta. Partenerul lui trebuie sa fie foarte frumos, elegant, bogat, stralucitor si admirat de toata lumea.

Nativul Leu este egoist si nu cauta decat satisfacerea dorintelor proprii, neglijandu-l pe celalalt. Poate fi critic cu partenerul, facand pe seful in orice imprejurare. El trebuie sa conduca in permanenta aceasta relatie, pentru ca nu suporta pozitia de subaltern (fie femeie, fie barbat). Partenerul trebuie sa-l ridice mereu in slavi, sa-l laude si sa-i recunoasca superioritatea. Daca se simte luat in seama si apreciat, nativul Leu poate deveni foarte generos in dragoste. Atunci cand este tratat ca un lider sau ca un stapan, Leul este capabil de multa generozitate, sinceritate si afectiune. Ii atrage pe ceilalti cu umorul si istetimea sa, fiindu-le un bun sfatuitor, capabil oricand sa impartaseasca din experienta sa.

Nativul Leu este un mare romantic, de aceea este dornic sa exploreze toate fatetele dragostei, fiind un cuceritor prin excelenta. Ii plac filmele sau cartile de dragoste, isi face iluzii cu privire la iubirea vietii lui, viseaza la o luna de miere ca-n povesti, dar ii este greu sa isi directioneze iubirea spre o singura persoana.

Este atras de persoanele optimiste, generoase ca si el, sportive, romantice, persoane pe care le-ar putea intalni in iesirile sale in oras, la evenimente sportive, in excursii, in biserici, librarii, tribunale, la facultate, in tari straine sau pur si simplu in calatorii pe mare sau cu avionul.

Uneori, nativul Leu se poate arata frigid in dragoste, dar are un instinct erotic foarte puternic. Alteori, pentru a-si satisface propriile dorinte sexuale, poate neglija dorintele celuilalt. Isi poate manifesta instinctul erotic in forme artistice.

Pentru a cuceri un Leu, trebuie sa te folosesti uneori de slabiciunile sale: laudele, luxul, jocurile, distractiile si copiii. Trebuie cucerit cu discutii despre propria sa persoana, in care sa fie laudat continuu, niciodata criticat. Ii plac discutiile despre bijuterii, vacante, copii, distractii, moda, teatru, coafura. Ii place sa mearga impreuna cu partenerul la teatru, in vacante, sa joace impreuna la loto sau la bingo, sa mearga la petreceri, in parcuri de distractii, la prezentari de moda, la evenimente mondene. Ii place sa petreaca sarbatorile impreuna cu cei dragi si familia, ba chiar i-ar placea sa inventeze si alte motive de sarbatoare. Cadourile sunt foarte importante pentru un Leu, atat sa le ofere, cat mai ales sa le primeasca. Un foc aprins (direct in natura sau intr-un semineu) sau pur si simplu niste lumanari aprinse sunt un decor potrivit pentru seducerea unui Leu.

Zodiac: Acvaria


Zodiac 2016, zodia Leu: dragoste, prietenie, relatii